Selecteer een pagina

Hi! Ik ben Rose

Eigen-wijze levensgenieter.
Mijn hele leven heb ik geprobeerd het onderste uit de kan te halen.
Ik was niet gauw tevreden en ik wilde altijd meer en beter.
Tot ik me realiseerde dat ik niets kon doen of kon bereiken dat mij gelukkig zou maken,
en ik besefte dat ik alleen geluk kon ervaren door simpelweg te ZIJN.
Het is nu mijn levensdoel om elke dag van het leven te genieten,
vanuit verbinding lief te zijn voor mezelf en anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

“Hoe kan het dat sommige mensen een uitzonderlijk leven leiden terwijl anderen mensen altijd worstelen?”

Dat is een vraag die mij meer dan 20 jaar heeft bezig gehouden.

Mijn obsessie met deze vraag kwam niet doordat alles mij zo makkelijk af ging. Keer op keer lukte het mij mezelf te ondermijnen en gingen mijn dromen in rook op.  

 

“Waarom overkomt mij dit nou weer?”

Vroeg ik mezelf regelmatig af, tot ik me realiseerde dat niets mij overkwam, maar dat ik het zelf creëerde. 

 

Als kind was ik al geïnteresseerd in de geneeskunde, spiritualiteit en de kracht van het “echte” helen, en ik realiseerde me dat mijn leven alleen zou veranderen als ik zelf zou veranderen. Ik ging op zoek naar coaching en therapie maar niets leek te helpen. Wat ik ook deed, ook mijn therapeutische sessies wist ik prima te saboteren. Keer op keer viel ik weer terug in mijn oude patronen van krampachtigheid en zelfkritiek. 

Dit veranderde allemaal toen ik in 2006 bij Brandon Bays de opleiding tot Journey therapeut volgde. De verandering door de Journey (in Nederland ook wel de Helende Reis genoemd) vindt plaats in het onderbewuste brein, en de vele processen die ik tijdens de opleiding onderging zorgden bij mij voor een diepe blijvende shift in leven. 

 

Dit wil ik anderen leren, realiseerde ik me, en ik besloot op mijn 22e mijn eigen praktijk te openen. 
Mijn honger naar kennis over het menselijk functioneren was echter nog niet gestild en ik besloot in 2007 naar London te verhuizen om daar psychologie te studeren, niet om er achter te komen hoe mensen ziek zijn, maar om te ontdekken wat het is wat mensen ten diepste motiveert. 

“Verandering van gedrag vindt plaats op onbewust niveau”

besefte ik. En ik realiseerde me ook: als je het brein op onbewust niveau kunt herprogrammeren veranderen gedrag, gedachten, gevoelens en zelfbeleving automatisch mee. 
Vanuit dit idee heb ik Creation-coaching ontwikkeld. Met creation-coaching leer ik je herkennen wat jouw gedrag, gevoel en energie op het diepste niveau aanstuurt, zodat je geen slaaf meer bent van je gewoontes en patronen en vanuit je diepste eigen-wijsheid kunt gaan leven.
We pakken niet alleen je gedachten en patronen aan tijdens de Creation-coaching, maar we werken ook op een dieper niveau: we pakken vanuit je onbewuste de kern van je problemen aan. 

Wil jij leren leven vanuit je eigen-wijsheid en stoppen met jezelf saboteren?

Waar het allemaal gebeurd 

Als startend ondernemer vond ik het erg spannend een vaste locatie te huren. Ik wilde graag voor iedereen bereikbaar zijn en ging voor mijn trainingen en coaching het hele land door. Een paar jaar geleden hebben ik er voor gekozen mijn eigen ruimte te huren. 
Ik visualiseerde me een plek waar ik trainingen kon geven aan groepen van zo’n 45 mensen, maar waar ik ook 1-op-1 kon coachen. Daarnaast wilde ik het liefst een eigen WC, een keukentje en een extra kantoorruimte zodat ik niet met cliënten tussen mijn administratie hoefde te werken. Natuurlijk wilde ik dat mijn plek goed bereikbaar zou zijn met zowel de auto als het OV en het was ook wel leuk als er in de buurt wat cafeetjes zaten. En voilà, mijn visualisatie heeft gewerkt want nog geen maand later vond de perfecte plek op Amsterdam IJburg. 

Een prachtlocatie met verschillende ruimtes waar ik al mijn ondernemerschapsdromen waar kan maken. Hier geef ik mijn 12-weekse coachingstraject, mijn trainingen, neem ik mijn filmpjes op en geef ik een paar keer per jaar een feestje aan mijn Elites leden (want een gelukkig leven moet je vieren natuurlijk). 

Mijn cliënten waren zo enthousiast over de fijne plek die ik had gecreëerd dat ik al na een paar weken de vraag kreeg of ik mijn ruimte ook verhuur. Dat doe ik dus ook, en vanaf €250,- per dag kun jij hier terecht met jouw groepen. 

Contact

IJburglaan 448
1086 ZJ Amsterdam

Bel of app mij via: 0642220768
Mail mij op Rose@RoseJansen.nl

Webites voor Therapeuten